Welkom
Over ons
Muzikale begeleiding
Eijgenwijsche dames
EijgenWijsche foto's
Het bestuur
Contact

 

 

 

 

 

                    

 

 

                               Onze Dirigent

  

De leiding van zanggroep Eijgen "Wijsch" is in professionele handen van Ingrid Folst.

Ingrid heeft klassiek saxofoon en schoolmuziek gestudeerd aan het Rotterdams conservatorium.

Ze heeft na haar afstuderen les gegeven in en rondom Breda. Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest in het onderwijs en intussen moeder geworden van drie kinderen, besloot Ingrid om een time-out te nemen. 

Als dirigent heeft ze de regie over Eijgen "Wijsch", Ingrid zingt, speelt sax, piano en gitaar. Muziek maken is haar leven en weet dit op een enthousiaste manier over te brengen.

 

                    

                      Onze muzikale duizendpoten

                                                  

 

 

                                                   

Leo is een van de muzikale begeleiders van Zanggroep Eijgen "Wijsch".  Leo speelt gitaar, viool, balalaika, klarinet en kan niet onverdienstelijk zingen. Leo speelt bij en is arrangeur van Yoska. Speelt ook bij de ensembles 'Kalinka' en 'Raduga' te Rotterdam, 'Zangkoor(ts)' Breda, 'Zeemanskoor "De Golfbrekers" in Sprang Capelle, "Ons Koor" in Kaatsheuvel en als gastspeler bij  "Het Hunenkoor" in Drunen.

 

 

 


 

 

         

                            

 

 

Leny speelt ook bij de ensembles 'Kalinka' en 'Raduga' te Rotterdam en de koren 'Zangkoor(ts)' Breda, Zeemanskoor "De Golfbrekers" in Sprang Capelle "Ons Koor" in Kaatsheuvel  en als gastspeler bij  "Het Hunenkoor" in Drunen. Speelt accordeon, domra en zingt.